Vanavond, 3 april, zendt de NPO1 een mooie muziekspecial uit “Als ik je weer zie”. Het is een spotlight op de mensen die daar gewoonlijk juist uit wegblijven; de grote groep mensen achter de schermen die voor theaters, musea, bioscopen, festivals en andere culturele events werken en die nu massaal thuis zitten of zelfs hun baan zijn kwijtgeraakt. In een lege en stille Ziggodome is een kring van caravans neergezet. Het is de wachtruimte van artiesten en gasten uit het vak. Live vanuit deze cirkel zien we verrassende optredens van grote artiesten. Er wordt een muzikale ode gebracht door diverse artiesten aan alle mensen die achter de schermen de Nederlandse culturele wereld mogelijk maken.

Wat een eer voor Jaïnda dat ze mee mocht werken aan deze bijzondere special in de backing vocals bij het nummer “Eens komt de dag” gezongen door Yosina Roemajauw, Leona Philippo & de jonge strijkers en blazers NL. Ze komt niet in beeld, maar is wel te horen. Heeft u de uitzending gemist? U kunt het terugzien en -luisteren op uitzending gemist van NPO start , het nummer begint op 37:28.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment