Een unieke avond met ‘Chet Baker in Sesjun’!

Het verhaal van de beroemde radioshow Sesjun, met prachtige songs en instrumentals

uit het repertoire van Chet Baker, met herinneringen van wie erbij waren.

Eregast: Greetje Kauffeld

Ambassadeur van dit theaterproject is niemand minder dan Greetje Kauffeld. In de eerste instantie was deze First Lady of Jazz uitgenodigd als eregast en zou zij zingen in het eerste theaterconcert. Na een prachtige carrière waarin zij meerdere keren prestigieuze prijzen won, besloot zij echter-na alle lockdowns- eind 2021 te stoppen met zingen. Begin 2021 mochten wij nog prachtige opnames met haar maken die op een bijzondere manier als eerbetoon aan haar zullen worden vertoond in het eerste theaterconcert Chet Baker in Sesjun. In deze opnames is andere solist de jonge talentvolle Gijs de Later op trompet. In het eerste concert op neemt aanstormend talent trompettiste Charlie Philips zijn plaats in.

De line-up

Marjoleine Leene – vocals

Bob Wijnen – vleugel

Sven Happel – contrabas

Gijs Dijkhuizen – drums

Teun Los – vocals

Charlie Philips – trompet

 

De Sesjun radioshow

Sesjun was voor meer dan 3 decennia dé ontmoetingsplek voor jazz­liefhebbers en hun jazzhelden van over de hele wereld. Gepresenteerd door Cees Schrama en geproduceerd door Dick de Winter, werd Sesjun door de TROS live uitgezonden vanuit café Nick Vollebregt in Laren.

Een muzikaal voorproefje

My Romance – Marjoleine Leene / Harry Happel

Jazz Legends in Sesjun, een serie van 4 theater concerten

Jazz Legends in Sesjun wordt gebracht in een serie van 4 verhalende concerten waarin jazzvocalist Marjoleine Leene, samen met gerenommeerde jazzmusici en speciale gasten, het verhaal van de legendarische radioshow Sesjun vertelt.