Beleef een unieke avond met ‘Chet Baker in Sesjun’!

Het verhaal van de beroemde radioshow Sesjun, met prachtige songs en instrumentals

uit het repertoire van Chet Baker, met herinneringen van wie erbij waren.

Vanwege de laatste corona-ontwikkelingen kan ons theaterconcert ‘Chet Baker in Sesjun’ voorlopig niet doorgaan. We hadden het heel graag anders gewild, maar de vooruitzichten zijn nog te onzeker. We zullen een nieuwe datum kiezen, zodra het allemaal weer echt veilig is.

Eregast: Greetje Kauffeld

Eregast in het eerste theaterconcert is niemand minder dan jazzvocalist Greetje Kauffeld. In 2014 won de zangeres de Edison Oeuvre Nationaal voor haar oeuvre en verdiensten voor de Nederlandse Muziek.

De muzikale leiding is in handen van Harry Happel, de bandleider van de fameuze band Intrioduction, die regelmatig te horen was in Sesjun.

De line-up

Greetje Kauffeld – vocals

Marjoleine Leene – vocals

Teun Los – vocals

Gijs de Later – trompet

Harry Happel – vleugel

Sven Happel – contrabas

Gijs Dijkhuizen – drums

De Sesjun radioshow

Sesjun was voor meer dan 3 decennia dé ontmoetingsplek voor jazz­liefhebbers en hun jazzhelden van over de hele wereld. Gepresenteerd door Cees Schrama en geproduceerd door Dick de Winter, werd Sesjun door de TROS live uitgezonden vanuit café Nick Vollebregt in Laren.

Een muzikaal voorproefje

My Romance – Marjoleine Leene / Harry Happel

Jazz Legends in Sesjun, een serie van 4 theater concerten

Jazz Legends in Sesjun wordt gebracht in een serie van 4 verhalende concerten waarin jazzvocalist Marjoleine Leene, samen met gerenommeerde jazzmusici en speciale gasten, het verhaal van de legendarische radioshow Sesjun vertelt.