Drie vakdeskundigen Ineke Heijliger (jazz-expert, programmamaker vocale jazz concertzender.nl), Deborah Carter (veel gevraagd jazz-vocalist, oa voor de theatershow “round Midnight, componist), Greetje Kauffeld (Bird Award, Edison Jazz/World voor Oeuvre Nationaal) hebben hun juryrapport gemaakt. Ook de stemmen van het publiek zijn geteld. Wie gaat er nu mee doen in ons eerste theaterconcert? Het was niet makkelijk, want alle talenten hebben het in zich om mee te kunnen doen. Daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor maar liefst twee talenten. We houden jullie niet langer in spanning. We hebben gekozen voor:
Gwen én Jaïnda
We wensen Gwen en Jaïnda heel veel plezier en succes in Jazz Legends in Sesjun – Chet Baker en met alle voorbereidingen!
Nogmaals heel veel dank namens alle talenten voor jullie stemmen en we houden jullie op de hoogte van het vervolg!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment